Kuchař/ka v závodní jídelně
Náplň práce:
- Veškeré práce v kuchyni při přípravě a výdeji poledních menu (celkem výběr ze 4 jídel, cca 100 porcí denně),
- tým 2 kuchařů, kteří jsou vzájemně zastupitelní,
- údržba kuchyně, mytí nádobí, obsluha myčky nádobí, čištění zeleniny, škrabky, příprava salátů,
- samostatné objednávání zboží.
Požadujeme:
- Vyučení nebo praxi v oboru,
- znalost gastronomických postupů,
- samostatnou přípravu a výrobu jídel a s tím související úkony,
- práce na studené i teplé kuchyni,
- dodržování hygienických norem a vnitřních pravidel.
Nabízíme:
- Firemní stravování zdarma,
- příspěvek na penzijní připojištění,
- stálá celoroční smlouva,
- příjemný pracovní kolektiv,
- práci ve stabilní a prosperující společnosti,
- víkendový pobyty ve firemním Hotelu Gong,
- příjemné a čisté pracovní prostředí,
- možnost dlouhodobého pracovního vztahu.
Zodpovědná osoba Lukáš Krištofik, CV zasílejte na e-mail lukas.kristofik@hotel-gong.cz nebo se informujte na telefonním čísle +420 +420 774 218 028. Vybraní zájemci budou pozvání k osobnímu pohovoru.
Adresa pracoviště: Osoblažská 375/5, Město Albrechtice










